Jdi na obsah Jdi na menu
 


Apollo- cyklovýlet

3. 10. 2014

 25.8. - 29.8.2014

Jako minulý rok, tak i tento rok jsme se s dětmi vydali na cyklovýlet do campu Apollo. Spolu s dětmi vyrazili na cestu i strejda Jirka, teta Eliška a Jiřina.
Hlavní náplní celého výletu byl právě prožitek z jízdy na kole,          a proto se děti spolu s vychovateli vydaly na cestu směr Apollo, počasí nám bohužel opět nepřálo a celou dobu jsme se zaťatými zuby sledovali oblohu, která nevěstila nijak krásné počasí. Naše prosby byly vyslyšeny a déšť nás zastihl až dávno po příjezdu do campu.
Druhý den nebyl o nic slunečnější, ale i přesto jsme si s dětmi udělali krásný výlet Lednicko-valtickým areálem. Večer jsme poseděli u táborového ohně, a tím jsme zakončili tento den.
Třetí den jsme si udělali společný pěší výlet do zámku Lednice, kde jsme za pomocí testu odzkoušely vědomosti dětí o tomto zámku, celkový zážitek byl umocněn procházkou  parku k Minaretu.
Předposlední den jsme opět vyrazili na kola a prozkoumávali jsme zbylé památky. Tento den byl spíše odpočinkový, abychom načerpali síly na další den.
Celkově byl tento výlet zdařilý a domnívám se, že byl krásnou tečkou za končícími prázdninami.