Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění dětí u starosty

6. 6. 2019

Vedení města Hodonín ocenilo děti z mateřských a základních škol

 

Obřadní síň radnice přivítala ve středu 29. června vzácné hosty. Pozvání vedení města přijaly děti z mateřských a základních škol, které přišly společně se svými učiteli, aby si připomněly blížící se Den dětí. Zatímco v případě 15 dětí z mateřských škol má ocenění spíše symbolický charakter, 20 žáků základních škol navrhli sami učitelé na základě dosažených studijních výsledků, úspěchů a mimoškolních aktivit. Setkání dětí s vedením města u příležitosti jejich slavnostního ocenění, se koná každoročně.

K ocenění byli vybráni žáci nejen za své mimořádné školní výsledky, ale také za mimoškolní aktivity a povahové vlastnosti jako je kamarádství, ochota pomoci a poradit jiným. Mezi dětmi jsou však i vítězové vědomostních olympiád a mnoha soutěží na úrovni kraje nebo celostátních.

Jeden z oceněných žáků byl i náš Rosťa, který nám všem udělal velkou radost.

Zde si můžete přečíst, co bylo o Rosťovi řečeno, při předávání cen:

Rosťa reprezentuje školu na sportovních soutěžích v rámci regionu i na úrovni krajských soutěží. Dosahuje spolu s ostatními výborných výsledků, hlavně ve florbalu. Je kamarádský a vždy ochoten pomoci nejen spolužákům ve třídě, ale i ostatním žákům školy. Podílí se tím na vytváření kamarádského prostředí v kolektivu. Rád a nezištně pomáhá i třídní učitelce a dalším pedagogům školy. Jeho domácí příprava na vyučování je vzorná a pečlivá.

 

Náhledy fotografií ze složky Ocenění dětí u starosty